Aagesen Biler Bosch Car Service Virum
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Autoværksted

Velkommen til Aagesen Biler – Bosch Car Service Virum

Hos Aagesen Biler i Virum får du et certificeret Bosch Car Service-værksted, og du er sikker på, at vi tager godt hånd om dig – og ikke mindst din bil.

Bosch Car Service er dit kvalitetsstempel og din sikkerhed for, at du altid får service og reparation af din bil i topklasse. På et Bosch Car Service-værksted får du udelukkende reservedele fra Bosch eller tilsvarende dele af højeste kvalitet, og vi udfører altid vores arbejde efter din bilproducents kravspecifikationer.

Det betyder også, at du beholder din fabriksgaranti, hvis du har en nyere bil – så er du altid tryg, når du afleverer din bil til service eller reparation på vores Bosch Car Service-værksted i Virum.

Book din tid til netop den opgave, du ønsker at få løst, ved at følge linket her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon 45 85 05 05, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

Hos Bosch Car Service i Virum får du løst alle dine opgaver

Når du kommer ind på vores værksted, er der ingen opgaver, der er for komplicerede for os.

Uanset om du ønsker et standard serviceeftersyn, eller om du har behov for en større udbedring af for eksempel en skade, er der hjælp at hente hos Bosch Car Service i Virum.

Vil du forkæle din bil, booker du bare en tid i vores klargøringsafdeling. Her sørger vores omhyggelige medarbejdere for, at din bil for eksempel får renset interiør, bliver lakforseglet eller oppoleret.

Når vi siger, at vi klarer alle dine opgaver, mener vi det altså. Ud over vores Bosch Car Service-værksted råder vi også over en reservedelsafdeling, et pladeværksted, et bilplejecenter og en salgsafdeling, hvor du kan købe din næste bil til en god pris.

Kontakt vores Bosch Car Service-værksted og lad os holde dig kørende

Vi er klar til at hjælpe dig med service, reparationer, bilpleje og bilsalg på vores Bosch Car Service-værksted.

Det eneste du skal er at kontakte os direkte på telefon 45 85 05 05 – så sørger vi for, at du kommer godt på vej.