Aagesen Biler Bosch Car Service Virum
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Airconditionservice

featured image

Få airconditionservice og klimaanlæg service i din bil

Når du sørger for at få regelmæssig aircondition service eller service af dit klimaanlæg, sikrer du dig også, at det altid fungerer, så du har det bedste indeklima i din bil.

I langt de fleste tilfælde taber din aircondition eller dit klimaanlæg sir kølemiddel, og det betyder også, at køleevnen bliver forringet, eller at anlægget simpelthen stopper med at køle.

Derfor er det vigtigt, at du med jævne mellemrum får aircondition service eller service af dit klimaanlæg, for at det opretholder sin køleevne og din bil bliver behagelig at være i.

Book din næste til tid online til aircondition service eller service af dit klimaanlæg hos Aagesen Biler Bosch Car Service i Virum eller ring 45 85 05 05.

På vores topmoderne Bosch Car Service-værksted får du altid den bedste behandling, og din bil bliver efterset med det nye udstyr og den bedste teknologi.

Når vi foretager aircondition service eller service af dit klimaanlæg, starter vi med at rense den med en speciel væske, som desinficerer systemet og fjerner eventuel dårlig lugt.

Ud over det sørger vi for at måle både sugetryk og kondenseringstryk, og til sidst fylder vi olie og sporestof i dit anlæg.

Vi garanterer dig, at du får den bedste aircondition service og service af dit klimaanlæg på vores værksted – og bagefter kan du køre herfra i en bil, der har præcis den temperatur, du ønsker.
Vi sørger både for aircondition service og alle andre opgaver, du ønsker at vi hjælper dig med

Hos os får du løst alle opgaver – lige fra simpel aircondition service til de helt store reparationer og udbedringer af skader på vores pladeværksted.