Aagesen Biler Bosch Car Service Virum
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Pladeværksted/Skadescenter

featured image

Har du brug for at få bilen på pladeværksted? Så kom ind til os, og lad os få dig køreklar igen

På vores pladeværksted i Virum hjælper vi dig med at oprette små som store skader og udskifte dine ruder, hvis det er nødvendigt.

Er din skade forsikringsrelateret, hjælper vi dig med at gennemgå den grundigt og med at få den takseret af forsikringsselskabet.

Derefter udbedrer vi skaden på din bil på vores topmoderne Bosch Car Service-pladeværksted, hvor vi udelukkende bruger reservedele i original kvalitet, så du er sikker på at beholde din fabriksgaranti.

Brug vores online bookingsystem til at booke en tid på vores pladeværksted – du vælger bare opgaven ’Forsikringsskade’ i menuen.

Du er også velkommen til at ringe direkte til pladeværkstedet på telefon 45 85 05 05, og så får du hurtigt hjælp af en af vores dygtige medarbejdere.

Du får altid en fuldstændig driftssikker bil tilbage fra vores pladeværksted

Hos Aagesen Biler – Bosch Car Service Virum, følger vi altid netop din bilfabrikants forskrifter og specifikationer. Det betyder først og fremmest, at du beholder din fabriksgaranti, hvis din bil er af nyere dato.

For det andet garanterer vi dig, at din sikkerhed er i top, efter vi har udbedret en skade på din bil på vores pladeværksted.

Din sikkerhed er vores øverste prioritet, og derfor har vi både det bedste udstyr og de bedste medarbejdere til at reparere din bil. Det vil du også opleve, når vi tager imod dig på pladeværkstedet – god service og ingen ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning.

Kør fra vores pladeværksted i en gratis lånebil i reparationsperioden

Hvis du kommer ind til os med en forsikringsskade, stiller vi en gratis lånebil til rådighed for dig under hele reparationsperioden. Vi har nemlig lavet en aftale med forsikringsselskaberne, så du får den bedste oplevelse, når din bil skal repareres på vores pladeværksted.

På den måde slipper du også for alt det upraktiske, der er forbundet med at have bilen på værksted. I stedet kører du bare herfra, som du plejer.

Kontakt os og book din tid på pladeværkstedet – ved at ringe direkte på telefon 45 85 05 05.