Aagesen Biler Bosch Car Service Virum
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Synstjek

featured image

Få et synstjek hos hos Aagesen Biler i Virum, før du kører bilen til syn

Vi giver din bil et synstjek, så du er sikker på, at den går igennem syn første gang. Efterfølgende kører vi den til syn for dig – helt uden beregning.

Lige så snart din bil er 4 år gammel eller ældre, er det lovpligtigt, at du får den synet hvert andet år – primært for at øge trafiksikkerheden for dig selv og andre, men også for at kontrollere, at din bil lever op til de miljømæssige krav, vi har i Danmark.

Et synstjek hos os er en god idé, hvis du vil undgå at skulle køre til syn af flere omgange, fordi din bil ikke går igennem første gang.

Derfor er du velkommen til at bruge vores online bookingsystem til at bestille din tid til et synstjek – det finder du ved at følge linket her.

Har du spørgsmål i forbindelse med dit synstjek, er du velkommen til at ringe til os på telefon 45 85 05 05 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Det gør vi, når vi laver synstjek på din bil

Under et synstjek og selve eftersynet fokuserer vi på to hovedfaktorer: Din sikkerhed og miljøet. Det betyder, at vi gennemgår din bil grundigt for fejl og foretager en miljøkontrol.

Det betyder først og fremmest, at din og dine eventuelle medpassagerers sikkerhed bliver øget, fordi du kører i en driftssikker bil uden fejl i komponenterne.

For det andet forebygger du eventuelle dyre reparationer, fordi fejlene på din bil ikke bliver opdaget i tide. Og for det tredje slipper du for bøder, fordi du kører i en bil, der ikke lever op til gældende krav.

Det er altså vigtigt, at du sørger for at få din bil synet – og først er du velkommen på vores værksted til et grundigt, synstjek.
Bestil din tid til synstjek allerede nu

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 05 05 og bestille et synstjek. Så skal du bare læne dig tilbage og nyde, at vi ordner resten for dig.
Du kan også booke online her på siden.