El- og hybrid

Service af el- og hybrid biler i Virum

Skal din elbil eller din hybrid bil til service eller reparation, så er Aagesen Biler Bosch Car Service Virum er certificeret Bosch Car Service el- og hybrid værksted. Certificeringen betyder bl.a. at vores teknikere har fået uddannelse i håndteringen af denne type køretøjer. Uddannelse og undervisning er udviklet af Bosch i Tyskland, og er officielt certificeret og følger den internationale ECE-R100 standard. På værkstedet har vi godkendt sikkerhedsudstyr og specialværktøj, som er LAUS (Lavspændings Arbejde Under Spænding) godkendt.

Ring nu 45 85 05 05

Eller book online

Vores stærke sider: Elektrisk arbejde og ekspertise

Hybridbilernes koncept med to typer fremdrift betyder, at fejlsøgningen er meget mere kompliceret end på konventionelle systemer. Dertil kommer, at man skal have specialviden for at kunne arbejde forsvarligt med elektriske komponenter samt høj strømstyrke og spænding. Derfor bruger vores dygtige mekanikere de nyeste fejlsøgningssystemer og tekniske data. De får også praktisk specialtræning af hensyn til deres egen og andre menneskers sikkerhed.

Garanteret Bosch-kvalitet

Bosch Car Service-værksteder har ikke kun dygtige medarbejdere, men også mange forskellige kvalitetsprodukter fra Bosch. Det betyder, at vi har adgang til alle de dele, der skal bruges til at servicere, efterse og reparere el- og hybridbiler fra elektriske motorer til batterier og specielle opladere. Fordelen: Et godt forhold mellem pris og ydelse, lavere omkostninger og højeste kvalitet.

Den frie mobilitets fremtid er ren

Hybridteknologi, der sparer brændstof og kan reducere CO2 med helt op til 35 %, er et vigtigt fremskridt mod den elektriske bil. Bosch har allerede nu spillet en ledende rolle i udviklingen af bæredygtige drivsystemer – fra enkeltprodukter til komplet systemekspertise. Eksperterne på Bosch Car Service-værkstederne får direkte gavn af denne store viden.