Lånebil

Hos os får du stillet en lånebil til rådighed i reparationsperioden – og den er gratis, hvis du kommer med en forsikringsskade

Vi ved, hvor meget det betyder at få en lånebil stillet til rådighed, mens din egen bil er til service eller reparation hos os.

Derfor har vi selvfølgelig sørget for at investere i en række lånebiler, der står frit til rådighed for dig, såfremt du har behov for det.

Lånebilen koster kun 250 kroner per dag – og kommer du ind til os med en forsikringsskade, er den ganske gratis! Og du kan køre helt op til 100 kilometer i din lånebil i den periode, vi udbedrer skaden på din bil.

På den måde slipper du for de upraktiske løsninger, der er forbundet med at undvære din bil. I stedet skal du bare nyde friheden ved en af vores lånebiler, og at din hverdag bare fortsætter som før.

Kontakt vores autoværksted og book din tid til det, du skal have løst. Det gør du enten ved at ringe på telefon 45 85 05 05 eller ved at bruge vores online bookingsystem, som du finder ved at følge linket her.

Du skal bare nyde din lånebil – så klarer vi reparationen af din egen bil

På vores autoriserede Bosch Car Service-værksted er du sikker på at få reparation og service af højeste kvalitet. Bosch Car Service er et kvalitetsstempel i sig selv, og det er din garanti for, at din bil altid bliver serviceret og repareret med det mest moderne udstyr.

Ud over det bruger vi kun Bosch reservedele eller tilsvarende reservedele i original kvalitet, og vi følger altid din bilfabrikants forskrifter. På den måde er du også sikker på, at du beholder fabriksgarantien på din nyere bil.

Derfor overlader du trygt din egen bil i vores varetægt, og så skal du bare køre afsted i din lånebil, mens vi ordner din – det er helt enkelt.

Bestil tid og lånebil

Kontakt os direkte på telefon 45 85 05 05 eller book online her