Diagnostisk tjek

Et computeriseret diagnostisk tjek fra os vil give dig et sandt billede af, hvordan din bil kører.

Diagnosticering af bilens elektronik

Hos Bosch Car Service kan tilbyde hurtig fejlfinding og diagnosticering af bilens elektriske system og elektronik. Til vores hjælp benytter vi den allernyeste testteknik fra Bosch. Vores værksted kan også hjælpe med diagnosticering af eksempelvis bilens batteriopladningssystem, opstarts- og tændingssystemer, belysning og Can Bus-system.

Hvordan har din bil det? Bosch har udviklet en stor del af teknologien og elektronikken i din bil. Derfor tør vi godt sige, at vi er eksperter inden for bildiagnosticering.

Diagnosticering af benzinmotorer og dieselmotorer

Fungerer din motor optimalt med den rigtige funktion og maksimal ydeevne? En fuldt fungerende motor er afgørende for en jævn kørsel og god brændstoføkonomi. Vores eksperter kan hjælpe dig med diagnosticering af tændingssystemer, indsprøjtningssystem til benzin og diesel, indsugningssystemer og udstødningssystemer samt kontroller af udstødningsgasser og emission.

Diagnostisk tjek

Fejlanalyse med den nyeste diagnostiske udstyr

Indstilling for optimal ydeevne og emissioner

Til alle almindelige køretøjer og motorstyringssystemer

Teknikere uddannet på et højt niveau

Godt at vide

Hvad kan et diagnostisk tjek af bilen fortælle dig?

Det diagnostiske udstyr, som vi bruger, kan håndtere stort set enhver moderne bil. Dets evne til at tale forskellige motorstyringssystemers sprog og hente detaljerede diagnostiske oplysninger er enestående.

Vores diagnostiske tjek af bilen er særlig værdifuld til at undersøge forbrændingsproblemer i motorer. Forbrændingsprocessen er kompleks, og forskellige faktorer påvirker dens effektivitet. Heldigvis overvåger moderne motorstyringssystemer og logger data fra tilbagemeldingsenheder i hele køretøjet, hvilket gør det muligt for vores dygtige teknikere at analysere oplysningerne og forstå eventuelle problemer, som køretøjet kan opleve.

Desuden vurderer vores diagnostiske tjek også ydeevnen af andre komponenter, herunder sikkerhedskritiske elementer som bremser. Denne omfattende evaluering sikrer en grundig undersøgelse af din bils samlede ydeevne.

Hvornår skal jeg anmode om et diagnostisk tjek af bilen?

Mange af de problemer, der undersøges i vores diagnostiske tjek af bilen, opdages først af kunden, når en motoradvarsel og en meddelelse vises på en computerdisplay i køretøjet. Generelt set er disse meddelelser ikke særlig hjælpsomme. De kan indeholde en fejlkode, men det vil ikke nødvendigvis give mening for en ikke-ekspert. Selv for en ekspert er det kun et udgangspunkt for undersøgelse af problemets egentlige karakter.

Uanset om du har observeret indikatorer for et problem i bilen eller bemærket nogle andre symptomer på en mistænkt motorfejl, vil vores tekniker tilslutte dit køretøj til det diagnostiske udstyr og begynde at dykke ned i de relevante data ved hjælp af deres avancerede træning og erfaring for at vide, hvilke detaljerede områder de skal undersøge, og hvilke mønstre de kan forvente under normale og unormale omstændigheder.

Har du brug for et diagnostisk tjek?

Du kan booke dit diagnostiske tjek hos os i dag ved at følge nogle få enkle trin. Vi vil tilbyde dig en service på niveau med producentens standard, baseret på din bils alder og kilometerstand.

Alternativt kan du kontakte os via telefon eller sende os en e-mail, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tale med os først.