Professionelt helbredstjek

Hvis du ønsker at sikre, at din bil altid er i en sikker tilstand, vil vi undersøge den nøje under et helbredstjek – hurtigt, grundigt og til en fair pris.

Et grundigt helbredstjek kan reducere ulykker, forebygge nedbrud og forbedre sikkerheden. Vi bruger det nyeste diagnoseudstyr og kvalitetsprodukter fra Bosch, til at grundigt inspicere sikkerhedsdele og erstatte væsker og filtre. Regelmæssige helbredstjek hjælper dig, med at undgå farer og dyre reparationer og sikrer sikker kørsel.

Professionel helbredstjek

Alle bilmærker, uanset alder

Sæsoninspektion og vedligeholdelse

Originale reservedele eller tilsvarende kvalitet

Godt at vide

Service forebygger fremtidige problemer

Grundig service er ikke kun godt for din bil, men også meget relevant for din egen sikkerhed. Vores specialister bruger det nyeste diagnoseudstyr til at kontrollere, om køretøjet er i teknisk sikker stand, og om alle dele fungerer korrekt. Målet er primært at reducere risikoen for ulykker og forbedre sikkerheden for alle i køretøjet. Vi vil gøre vores bedste for at eliminere dyre og irriterende motorafbrydelser. Vi har også den perfekte løsning, hvis du ønsker dobbelt sikkerhed: Vores komplette service inkluderer gratis mobilitetsgaranti.

Ekspertviden giver øget sikkerhed

Du kan få serviceret dit køretøj når som helst på året – og det bør du. Vores værksted tilbyder kvalificeret og hurtig fejlfinding, med det nyeste diagnoseudstyr fra Bosch året rundt. Vores dygtige teknikere trækker ikke kun på deres egen store viden, men arbejder også med know-how fra Bosch. På denne måde bliver alle sikkerhedsdele korrekt inspiceret, og alle væsker (bremsevæske, olie og kølervæske) og filtre bliver professionelt udskiftet med kvalitetsdele.

Sikker kørsel

Antallet af dødsulykker i trafikken er faldet de seneste år. Det er et godt tegn, selvom der stadig er alvorlige fejl i næsten 25% af alle biler på vejen. Det grundige tjek, vi udfører, fortæller dig, om bilen er i en trafiksikker stand. Det hjælper dig med at undgå farlige situationer og dyre reparationer. Du skal stadig følge de regelmæssige servicetidsintervaller, for kun en ekspert kan afgøre, hvor der er potentielle farer.

Book et helbredstjek nu

Du kan booke dit helbredstjek hos os i dag med blot nogle få enkle trin. Vi vil tilbyde dig en service på samme niveau som producenten, baseret på din bils alder og kilometertal.

Alternativt, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tale med os først, kan du ringe til os eller sende os en e-mail.

Vores eksperttip

“Vidste du, at god sigtbarhed er afgørende for sikker kørsel og også et lovpligtigt krav? Denne udfordring kan kun løses med topkvalitets viskerblade, da de skal rense et område svarende til 60 fodboldbaner i deres levetid. Derfor anbefaler vi Bosch viskerblade med effektiv ydeevne. Du vil opleve en fantastisk udsigt, selv under udfordrende vejrforhold.”