Værksted Virum

Skal din bil på værksted i Virum? Lad Aagesen Biler Bosch Car Service tage os af dine bilreparationer eller service og nyd fordelene ved at have en førsteklasses serviceudbyder.

Vi er også certificeret Bosch Car Service el- og hybrid værksted. 

Vedligeholdelse og kontrol af bilen

Moderne biler kræver moderne serviceværksteder. Som en del af Bosch Car Service kan vi tilbyde et omfattende udvalg af serviceydelser inden for bilservice og bilreparationer.

Hos os får du altid kvalitetsservice og reservedele fra Bosch til gode priser, uanset om din bil kører på benzin, diesel eller el. Hvis du er en smart bilejer, ved du naturligvis, at regelmæssig bilservice forlænger bilens levetid og gør livet som bilejer mindre kompliceret. En god tommelfingerregel er at få bilen efterset før vinter og sommer, eller før du kører afsted på ferie. Vi kan også tilbyde særligt tilpasset bilservice i henhold til servicebog eller elektronisk interval.

Mekaniske bilreparationer

Selvom moderne biler er højteknologiske, er der mange mekaniske komponenter, der udsættes for slitage gennem årene. Vi har attraktive pakketilbud til reparation eller udskiftning af for eksempel udstødningssystemer, støddæmpere, servosystemer og hjullejer. Selv mekaniske dele af motoren, såsom kølesystemer, indsugningselementer og kam- og drivrem reparerer eller udskifter vi, hvis det er nødvendigt.

Bilservice af benzinbiler og dieselbiler

Bosch er verdens førende leverandør af teknologi til moderne brændstofindsprøjtning. Derfor kan vi tilbyde dig ekspertrådgivning og bilservice af meget høj kvalitet til både dieselbiler og benzinbiler. Vi udfører reparation af indsprøjtningssystemer til benzin og diesel, tændingssystemer, indsugningssystemer, udstødningssystemer og kontrol af udstødningsgasser og emission.

Bilservice af el- og hybridbiler

Leder du efter et værksted i Virum der kan foretage service og vedligeholdelse af el- og hybridbiler? Så vælg Aagesen Biler Bosch Car Service. Vi er certificeret Bosch Car Service el- og hybrid værksted. Certificeringen betyder bl.a. at vores teknikere har fået uddannelse i håndteringen af denne type køretøjer. Uddannelse og undervisning er udviklet af Bosch i Tyskland, og er officielt certificeret og følger den internationale ECE-R100 standard. På værkstedet har vi godkendt sikkerhedsudstyr og specialværktøj, som er LAUS (Lavspændings Arbejde Under Spænding) godkendt. Se mere her

Bilreparation og service

Det nyeste udstyr og højt kvalificeret personale

Professionel integritet og kundens interesser i fokus

Brug af reservedele af høj kvalitet

Godt at vide

Bilreparationer – Planlagt og regelmæssig service og reparation

Vi tilbyder ikke kun rettidigt udført bilreparation i henhold til høje standarder, men også en række forskellige services tilpasset forskellige situationer.

Når det kommer til servicering af din bil, er det ideelle at følge den tidsplan, der er angivet af bilproducenten. Den vil fortælle dig præcist, hvilke opgaver der skal udføres, og hvornår de skal udføres. Vi bruger producentdata til at give dig en præcis pris baseret på din bilmodel, -mærke og kilometerstand. Vores online booking gør dette for dig med få enkle klik.

Vores teknikere nyder ikke kun godt af det nyeste udstyr og træning, men insisterer også på at bruge reservedele og materialer af højeste standard. Derudover lægger vi vægt på vores kundefokus. Det betyder, at du kan forvente at vi lytter opmærksomt , kommunikerer klart og har total professionel integritet, når du betror os dine krav til bilreparation og service.

Hvorfor er en pålidelig samarbejdspartner vigtig inden for bilreparationer?

Når din bil svigter dig, eller du har været ude for en ulykke, er det sidste, du har brug for, en reparationservice, der kun vil bidrage til den ulejlighed og bekymring, du oplever i forvejen. Tværtimod ønsker du en partner, der vil give dig en præcis diagnose af problemet, et pålideligt tilbud og pålidelig bilreparation, alt sammen udført hurtigt, så du kan komme tilbage på vejen så hurtigt som muligt. Med os som din foretrukne samarbejdspartner inden for bilreparation, er det præcis det, du får.

Kontakt os nu for ekspert hjælp og rådgivning om bilreparationer.

Service og reparation af køretøjer under garanti

I de tidlige faser af en bils levetid er det meget vigtigt at følge producentens servicekrav. Dels fordi kontrol og vedligeholdelse af forskellige kritiske komponenter i denne periode er helt afgørende for bilens helbred. Men dels kan gyldigheden af din bils garanti også afhænge af, at disse opgaver udføres korrekt.

Men vidste du, at du har ret til at få udført service af et værksted, der ikke er tilknyttet producenten, i garantiperioden? Så længe arbejdet udføres i overensstemmelse med producentens anvisninger, vil din garanti forblive gyldig. Du kan stole på vores veludstyrede og veluddannede værkstedsteknikere til at udføre denne type serviceopgaver.

Har du brug for bilreparation og service?

Du kan booke din bilreparation og service hos os i dag med blot få enkle trin. Vi vil give dig en service af samme niveau som producenten, baseret på din bils alder og kilometertal.

Alternativt, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tale med os først, kan du ringe til os eller sende os en e-mail.