Serviceeftersyn

Hos Aagesen Biler Virum får du topprofessionel bilservice af alle bilmærker

Er det ved at være tid til næste bilservice, er du meget velkommen til at komme forbi vores Bosch Car Service-værksted i Virum.

Her får du grundig og professionel bilservice – uanset hvilket mærke og hvilken årgang din bil er fra.

Alt efter dit behov vælger du selv, om du vil have et lille serviceeftersyn eller et stort serviceeftersyn. Det eneste du skal er at bruge vores online bookingsystem og vælge den bilservice, du ønsker, og den dato, du kan komme forbi vores værksted.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til bilservice. Det gør du ved at ringe direkte til serviceafdelingen på telefon 45 95 05 80 eller booke tid her på siden

i Virum får du bilservice og reparationer af højeste kvalitet

Fordi vi er et certificeret Bosch Car Service-værksted, er du sikker på at få service og reparation af din bil i topklasse hos os.

Vi bruger udelukkende Bosch-reservedele eller reservedele i tilsvarende kvalitet, og vi følger altid netop din bilproducents forskrifter. På den måde er du garanteret, at du beholder fabriksgarantien på din bil, hvis den er af nyere dato.

Ud over det er din sikkerhed vores prioritet, og derfor går vi meget op i, at din bil får den grundigste gennemgang, når den er til bilservice hos os. På den måde fanger vi eventuelle blokeringer, der øger dit benzinforbrug, fejl på dine bremser eller andre komponenter med mere.

Du får aldrig ubehagelige overraskelser efter bilservice hos os

Hvis vi under bilservice finder ud af, at der er behov for at reparere på din bil, tager vi altid fat i dig, før vi foretager os noget.
Fordi du altid bliver underrettet, er du sikker på, at du aldrig får en værkstedsregning, der er højere, end du har forventet.

Det gør vi, så du altid får den bedste oplevelse hos os – uanset om du kommer herind til bilservice eller reparation.

Ring direkte til vores serviceafdeling hvis du har spørgsmål på telefon 45 95 05 80. Du er også altid velkommen forbi
Kongevejen 166 2830 Virum